V utripu miru

O Projektu Harpf

Pri načrtovanju projekta Harpf smo imeli v mislih uporabnike, ki si želijo doživeti višjo kakovost bivanja v zavetju varnega, varčnega in arhitekturno dovršenega doma.

Se želite osvoboditi bremena velikih hiš in imeti na voljo storitve, ki vam omogočajo kakovostno življenje?

Rešitev so svetla, topla in predvsem kvalitetna ter udobna nadstandardna stanovanja v mirnem, zelenem in hkrati urbanem okolju – stanovanja Harpf.

Projekt med drugim vključuje tudi dobro prakso, povzeto po skandinavskem modelu, ki omogoča varno in brezskrbno investicijo v trajno uporabo nepremičnine. Stanovanja so na odlično dostopni in mirni lokaciji. Zaradi prilagodljivosti tlorisov so stanovanja primerna za vse generacije. Arhitekturni koncept omogoča  starejšim primerno velike ter prilagojene prostore s širšimi vrati in večjimi prostori ter varnim in neoviranim dostopom. Obstaja tudi možnost organizirane oskrbe, če zanjo izrazi potrebo lastnik stanovanja.

V objektu je predvidenih 12 stanovanj, vsa pa so med drugim prilagojena  standardu oskrbovanih stanovanj. V vseh stanovanjih bo vzpostavljen  sistem klica na pomoč. Stanovalci bodo imeli zagotovljeno oskrbo po načelu »ko potrebuješ – naročiš«. Za večje udobje jim bodo na voljo osebne storitve na domu, ki med drugim vključujejo čiščenje, pranje, likanje, ipd… Stanovalci lahko usluge koristijo po potrebi, lahko pa v novem stanovanju živijo popolnoma neodvisno.

Bivalni prostori niso primerni le za starejše, temveč jih je mogoče prilagoditi tudi potrebam aktivnega življenja mlajših generacij. Zaradi svoje prostornosti so prostori svetli, primerni za druženje in igro otrok, bližina igrišč, kolesarskih poti ter šolskega okolja pa predstavlja dodano vrednost za mlade družine. Z zasnovo mešane rabe stanovanj smo srednji generaciji omogočili, da hkrati uživa v sedanjosti in razmišljanje usmeri v prihodnost ter si zagotovi stanovanje, ki je arhitekturno oblikovano za zagotavljanje življenjskih potreb vseh generacij, predvsem pa je odlična investicija, saj potreba in povpraševanje po prilagojenih stanovanjih naraščata.

Ponujamo možnost izbire višje kakovosti bivanja

Načrtovan objekt predstavlja korak k doseganju višje ravni psiho-fizičnega počutja. Objekt bo zgrajen v pasivnem energetskem razredu (nizki fiksni stroški za elektriko, gretje ipd.) in po najnovejših standardih, ki sledijo današnjemu dinamičnemu, aktivnemu in zdravemu načinu življenja. Vsa stanovanja imajo v neposredni bližini tudi svojo parkirno mesto, večja celo dva.